PLAN VAN AANPAK

Projectbespreking

Wij stellen zelf een ontwerp voor, rekening houdend met uw wensen of in samenspraak met uw architect. Een eerste kennismaking vindt plaats bij u thuis. Zo krijgen we al een eerste indruk van de ruimte en kunnen eventuele  ruwe opmetingen uitgevoerd worden. Tijdens dit gesprek staan uw wensen en ideeën centraal.

Ontwerpvoorstel

Na de eerste kennismaking gaan wij aan de slag met het opstellen van een voorstel met gedetailleerde offerte. De verkregen ideeën worden omgezet in een aantal schetsen met een 3D-visualisatie. Hierdoor kunt u een goed beeld krijgen van uw toekomstig project. Wanneer deze stap volbracht is, zitten we graag terug samen met u om dit te overlopen.

Uitwerking

Indien er een goedkeuring van het ontwerp en de offerte is, starten we met de productievoorbereiding. Eerst wordt er een uitgebreide opmeting ter plaatse uitgevoerd. Daaruit volgt een technische tekening in onze CAD/CAM software. Soms komt het voor dat in de software technische opmerkingen verschijnen. Daarom worden deze tekeningen eerst nog eens overlopen met de klant/architect alvorens de uitvoering wordt gestart.

Uitvoering

Wanneer de technische tekening 100% is goedgekeurd, start de productie, m.b.v. de CAD/Cam software, met onze hypermoderne CNC machines. Alle onderdelen worden nauwkeurig op maat gefreesd, gezaagd, afgeplakt en gedeugeld. Daarna is het tijd voor het ambachtelijke werk: het samenstellen van uw meubelen met voordien een zorgvuldige controle van de kwaliteit. Uw project wordt ook altijd volledig opgesteld in onze atelier, zodat we ongewenste verrassingen kunnen voorkomen.

Plaatsing

De laatste stap van uw project. Alles wordt met de grootste zorg en vakkundigheid door onze eigen mensen bij u thuis geleverd en geplaatst.

OVER ONS

B&M concept is een bedrijf uit de regio Waregem, dat zich richt op interieurvormgeving. Wij zijn een ambachtelijk familiebedrijf, dat kwaliteit en gedetailleerde afwerking hoog in het vaandel draagt.

B&M concept heeft ruim 40 jaar ervaring in keuken – en totaalinrichtingen op maat. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak volgens uw ideeën, wensen en budget. We realiseren uw project samen of op basis van een ontwerp van uw architect.

Onze troeven zijn 100% maatwerk in eigen atelier te Desselgem (Waregem), plaatsing door eigen vakmensen en een jarenlange stielkennis.

1987: Bernard Vanhoecke start met zijn droom in het ateliergebouw bij zijn privé woning te Desselgem, in een oude kippenhouderij wordt de basis gelegd.

1996: Uitbreiding van de gebouwen met een bijbouw van 150m²

2006: Maxim, de zoon van Bernard studeert af op 18jarige leeftijd en de eenmanszaak ontwikkelt zich tot B&M concept bvba

2020-2021: B&M concept investeert in verbouwingen en de aankoop van nieuwe ‘state of the art’ computer gestuurde houtbewerkingsmachines.
Ook het logo en de website worden in een nieuw jasje gestoken.

Lees meer over ons
B&M Concept heeft alles in huis om uw algemene schrijnwerken professioneel en efficiënt uit te voeren. Een tevreden klant