PROJECTEN
Oog voor detail

Oog voor detail

Wij maken op vakkundige wijze meubelen in plaatmaterialen (Fineer, MDF, Laminaat, Melamine,…) wij staan garant voor echt ambachtelijk maatwerk. Geen fabrieksmaatwerk.

Meer over dit project
Meubelatelier

Meubelatelier

Alle meubilair wordt door ons ontworpen en gerealiseerd in eigen atelier. Daarna wordt alles bij u geplaatst door eigen mensen volgens de maatwerk optiek van ons bedrijf.

Meer over dit project
OVER ONS

B&M concept is een bedrijf uit de regio Waregem, dat zich richt op interieurvormgeving. Wij zijn een ambachtelijk familiebedrijf, dat kwaliteit en gedetailleerde afwerking hoog in het vaandel draagt.

B&M concept heeft ruim 40 jaar ervaring in keuken – en totaalinrichtingen op maat. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak volgens uw ideeën, wensen en budget. We realiseren uw project samen of op basis van een ontwerp van uw architect.

Onze troeven zijn 100% maatwerk in eigen atelier te Desselgem (Waregem), plaatsing door eigen vakmensen en een jarenlange stielkennis.

1987: Bernard Vanhoecke start met zijn droom in het ateliergebouw bij zijn privé woning te Desselgem, in een oude kippenhouderij wordt de basis gelegd.

1996: Uitbreiding van de gebouwen met een bijbouw van 150m²

2006: Maxim, de zoon van Bernard studeert af op 18jarige leeftijd en de eenmanszaak ontwikkelt zich tot B&M concept bvba

2020-2021: B&M concept investeert in verbouwingen en de aankoop van nieuwe ‘state of the art’ computer gestuurde houtbewerkingsmachines.
Ook het logo en de website worden in een nieuw jasje gestoken.

Lees meer over ons
B&M Concept heeft alles in huis om uw algemene schrijnwerken professioneel en efficiënt uit te voeren. Een tevreden klant